reisbureau Perú

www.reisbureauperu.com

 
PERÚ
TOUR 3: “ZUID PERU”

 

Deze tour van 12 dagen bezoekt de meest aantrekkelijk toeristen attracties in het zuiden van Peru. Je bezoekt onder andere Lima, Arequipa, Puno, Cusco, de Colca vallei, het Titikaka meer en Machu Picchu. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn is het mogelijk om een verlenging te doen van 3 dagen om de Nazca lijnen en de Ballestas eilanden te bezoeken.


DAG 1;

Aankomst in Lima. Je wordt opgehaald van het vliegveld en vervoerd naar een hotel in de wijk Miraflores. De rest van de dag is vrij.


DAG 2;

‘s Ochtends wordt je van het hotel opgehaald om naar het vliegveld van Lima te gaan voor een 70 minuten durende vlucht naar Arequipa. Aankomst in Arequipa en vervoer naar een hotel dat gelegen is in de buurt van het hoofd-plein van Arequipa. De rest van de dag is vrij om in Arequipa rond te lopen. Wij suggereren een bezoek aan het Santa Catalina klooster.

DAG 3;

Je wordt opgehaald van het hotel rondom 08.30 uur voor de start van een reis van ongeveer 5 uur naar Chivay. Onderweg zullen we verscheidene malen stoppen om fotos te nemen. Er is goede kans dat we vicuñas, viscachas en vogels (onder meer de flamingos) zullen zien. Ook zullen we toppen van verschillende vulkanen kunnen zien. Het hoogste punt van deze reis ligt op 4850 meter boven zeeniveau.

Verwachte aankomsttijd in Chivay is rondom 13.30 uur waar we meteen naar het geplande hotelletje gaan. De rest van de dag is vrij om de omgeving te verkennen. Er zijn warme natuurlijke bronnen in de buurt waar men kan baden. ’ s Avonds is er de mogelijkheid om een folkloristische show te bezoeken.


DAG 4;

We hebben een vroeg ontbijt en verlaten het hotel om 06.30 om verder te reizen naar Cruz de Condor. Een tocht van ongeveer anderhalf uur. Hier hebben we een goede kans om relatief laag vliegende condors te zien. We verblijven hier voor ongeveer een uur alvorens terug te keren naar Chivay. Onderweg zullen we stoppen bij diverse uitzichtpunten en ook nemen we een kijkje in enkele dorpjes zoals Pincholle, Maca en Yanque. In Chivay is er de mogelijkheid om nog even te lunchen (vrijblijvend) en dan beginnen we de terugweg naar Arequipa waar we ongeveer om 18.00 uur in het hotel zullen aankomen.

DAG 5;

Ontbijt en vervoer naar het vliegveld van Arequipa voor de 25 minuten durende vlucht naar Juliaca. Omdat Puno geen vliegveld heeft gebruiken we het vliegveld van Juliaca dat ongeveer 45 minuten van Puno verwijderd is. Het hotel ligt in het centrum van Puno. De rest van de dag is ter vrije besteding.


DAY 6;

Vandaag bezoeken we Uros eilanden in het Titikaka meer en de pre-Inca graftorens van Sillustani.

Je wordt opgehaald van het hotel rondom 09.00 uur en begeleid naar de haven van Puno. Hier vandaan is het ongeveer 40 minuten naar de Uros eilanden. Op het moment zijn er een stuk of veertig eilanden en wij bezoeken er drie. Tijdens deze excursie is er eveneens de mogelijkheid om een tochtje te organiseren op een originele rietboot

De pre-Inca ruïnes van Silustani liggen zo’n 30 kilometer van Puno verwijderd. Hier staan verscheidene graf torens ook bekend onder de naam Chullpas. Je wordt van het hotel opgepikt rondom 14.30 uur en de reis hiernaar toe duurt 45 minuten. We verblijven hier voor 2 uur en aan het eind van de middag zijn we weer terug bij het hotel in Puno.

DAY 7;

Als de trein gaat nemen we de trein naar Cusco. Deze treinreis duurt 10 uur en de uitzichten vanaf de trein zijn overweldigend met verschillende facetten van het hoog plateau gedurende het eerste gedeelte van de reis en berg panorama's gedurende het tweede gedeelte van de reis. Je reist in Inca klas hetgeen de beste klas is in deze trein. Dit gedeelte van de trein heeft een speciaal observatie platform.

Indien de trein niet gaat wordt deze reis gedaan in een speciale bus voor toeristen. De bus neemt bijna geheel dezelfde route als de trein.

Je wordt in Cuzco opgewacht en naar het hotel gebracht.

DAG 8;

Excursie naar de Heilige vallei (Sacred valley): Vertrek om 08.30. Deze excursie duurt de gehele dag en gaat elke dag van de week. Je bezoekt de markt plaats Pisaq, de ruïnes van Ollantaytambo en het kleine dorpje Chincheros. Lunch is inbegrepen in een restaurant in de Heilige Vallei.

DAY 9;

Een vrije ochtend om Cuzco te verkennen. ’s Middags doe je een stadstour. Deze stadstour in en rondom Cuzco duurt ongeveer drie en een half uur met bezoeken aan de kathedraal, Qoricancha, en de nabij gelegen ruïnes van Sacsayhuaman, Tambomachay, Pukarara en Qenko. Om al deze plaatsen te kunnen bezoeken heb je een speciaal toegangskaartje nodig (BTG). Dit toegangskaartje zit bij de prijs inbegrepen

DAY 10;

Excursie naar Machu Picchu: Deze excursie duurt de gehele dag. Je wordt opgehaald van het hotel en naar het station gebracht. De comfortabele toeristen trein rijdt tot Aguas Callientes. Hier vandaan gaan bussen naar de ruïnes (+/- 20 min). Een begeleide tour door de ruïnes van Machu Picchu met Engels sprekende gids duurt ongeveer twee en een half uur. Hierna is er de mogelijkheid om te lunchen (niet inbegrepen). Dan is er nog wat extra tijd om nog eens rond een gedeelte van de ruïnes te gaan alvorens de bus en trein terug naar Cuzco te nemen. Je wordt van de trein opgehaald en weer naar het hotel vervoerd.


DAY 11;

Vervoer van het hotel naar het vliegveld van Cuzco voor de 1 uur durende vlucht naar Lima. Je wordt opgehaald van het vliegveld in Lima en keert terug naar het hotel in miraflores.
’s Middags is er een stadstour in Lima .


DAG 12;

Vervoer van het hotel in Miraflores naar het vliegveld van Lima voor je internationale vlucht.


INBEGREPEN:

Twee nachten in een hotel in Miraflores.
-Drie nachten in een hotel in Cuzco.
-Twee nachten in een hotel in Arequipa.
-Een nacht in een eenvoudig onmderkomen in Chivay.
-Twee nachten in een hotel in Puno.
-Binnenlandse vlucht Lima – Arequipa, Artequipa - Juliaca en Cuzco – Lima.
-Luchthaven belasting binnenlandse vluchten.
-Alle vervoer tussen de hotels en luchthavens van Lima, Arequipa, Juliaca en Cuzco zoals hierboven genoemd.
-Stadstour in Cuzco, excursie naar de Heilige Vallei (Sacred Valley) en excursie naar Machu Picchu.
-Speciaal entree kaartje Cuzco (BTC) en entree kaartjes voor alle attracties die gedurende de excursies bezocht worden.
-Stadstour in Lima
-Excursie naar de Colca Canyon.
-Excursie naar Uros eilanden en Silustani in Puno
-Excursies worden begeid door een professionele Engels sprekende gids gebaseerd op plekje in de bus, het zo geheete “pool “ systeem.
-Ontbijt.
Lunch op de dag dat de Heilige vallei bezocht wordt.

NIET INBEGREPEN
-Internationale tickets naar en vanaf Lima.
-Internationale luchthaven belasting.
-Extra kosten voor wat voor reden dan ook (dus ook als gevolg van stakingen, sociale onrust, afgelaste vluchten, natuurrampen etc etc)
-Maaltijden die niet hierboven in het programma vermeld zijn als “inbegrepen” zoals lunch in Machu Picchu.
-Dranken.

 


English
Travel agency Peru
Español Agencia de viajes Peru

Destinos Turísticos S.R.L.
Portal de Panes 123 Oficina 101
Plaza de Armas
Cuzco - Perú
Telefax: 0051 84 228168
destinos@reisbureauperu.com

 

TOUR PROGRAMMAS
Click to enlarge
De Incas van Peru

Click to enlarge
Incas van Peru + Amazone

Click to enlarge
Zuid Peru

Click to enlarge
MACHU PICCHU

Click to enlarge
PERÚ

 

 
 


NIEUWS UIT PERU

Pan American Games, Parapan American Games, druk..........
20-02-2019)

Vanaf nu moet je paspoort minstens zes..........
02-01-2019)

Voorlopig goed nieuws voor Rainbow mountain in..........
28-11-2018)

(Cuzco denkt het jaar 2018 af te kunnen..........
(24-09-2018)

 


Meer nieuws uit Peru vanaf 2017 tot heden.

Nieuws uit Peru 2015-2016.

Nieuws uit Peru 2013-2014.

Nieuws uit Peru 2011-2012.

.


 


Wij accepteren credit cards

Wij accepteren credit cards


Destinos Turisticos staat geregistreerd by MINCETUR (ministerie van toerisme) en is aanbevolen in verschillende edities van Lonely Planet en het South American Handbook


     

Mijn contact formulier


IK BEN NU IN REISSCHEMA’S

NEEM MIJ MEE NAAR:


TOUR PROGRAMMAS: Tour PERU "DE INKAS VAN PERU" Tour PERU "INKAS VAN PERU + AMAZONE" Tour PERU "ZUID PERU"

 

 

Destinos Turísticos S.R.L.
Portal de Panes 123 Oficina 101
Telefax: 0051 84 228168
destinos@reisbureauperu.com
Plaza de Armas
Cuzco - Perú


 
 
 
DESTINOS TURISTICOS * Tour Operator Peru * Reisbureau * Reizen * Vakantie in Peru * River Rafting * Inca Trail * Jungle tochten * Paardrijden * Vliegtickets * Buskaartjes * Treinkaartjes * Informatie
WANDELTOCHTEN IN PERU: Klassieke Inca Trail * Verkorte Inca Trail * Salkantay * Ausangate * Lares * Choquequirao * Vilcabamba
BESTEMMINGEN: Lima * Cuzco * Machu Picchu * Heilige Vallei (Sacred Valley) * Arequipa * Puno * Titicaca * Copacabana * Nazca * Iquitos * Manu * Tambopata
HOTEL RESERVERINGEN: Lima * Cuzco * Machu Picchu * Heilige Vallei (Sacred Valley) * Arequipa * Puno * Titicaca * Copacabana * Nazca * Iquitos * Manu * Tambopata
 
Last Update:
The contents of this site are copyright © Destinos Turisticos Travel Agency in Cuzco Peru. All rights reserved